Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: Проблеми із зубами під час вагітності
Украинский Мазда Клуб :: MazdaClub.UA > Around Mazda > Offtop
Cot
У мене виникли проблеми із зубами під час вагітності: відчуваю біль і помітила кровоточивість ясен. Це безпечно для дитини? Куди краще звернутися по допомогу?
Killogram
Цитата(Cot @ Apr 19 2024, 11:18 ) *
У мене виникли проблеми із зубами під час вагітності: відчуваю біль і помітила кровоточивість ясен. Це безпечно для дитини? Куди краще звернутися по допомогу?

Привіт! Проблеми із зубами під час вагітності доволі поширені через зміни в гормональному фоні та ослаблення імунітету. Важливо звернутися до стоматолога для професійної консультації та лікування. Я сама зіткнулася з подібною ситуацією і звернулася в ]]>Стоматологія Київ]]> UaDenta. Лікарі провели огляд, надали безпечні методи лікування і дали цінні рекомендації щодо догляду за порожниною рота під час вагітності.
Cot
Дякую велике за пораду. У таких справах дійсно важлива почути відгук .
Skansa
У мене почались проблеми через неправильний прикус. Консультувалась в стоматології Ukrainian Dentist Club і мені лікар порадив встановити елайнери для вирівнювання зубів ]]>https://dentclub.com.ua/posluhy/ortodontiya...jnery-v-kyyevi/]]> , ношу вже кілька місяців. Дуже комфортно почуваюсь, вони практично не відчутні. А щоб не мати проблем із зубами пролікувала всі у цій клініці та планую ходити регулярно на профілактичні огляди. Ви можете сюди звернутись, тут кращі лікарі, лікують без болю.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Русская версия IP.Board © 2001-2024 IPS, Inc.