![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 235 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Друзі, скажіть по правді — вологий корм це дійсно краще, ніж сухий? Моя Айра ще зовсім юна, хочеться дати їй усе найкраще, але не хочу купувати щось навмання. Стільки реклами, стільки брендів — а толку? Як не помилитися в цьому всьому?
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 228 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Знаєш, коли в тебе більше одного собаки, дуже швидко вчишся розрізняти, що їм «смакує», а що лише виглядає апетитно на етикетці. Вологий корм має свої переваги — особливо коли тварина вибаглива до їжі або має проблеми з зубами. Він легше перетравлюється, дає додаткову вологу. Але якість — це головне. Я купувала як супердорогі корми, так і бюджетні — і бували сюрпризи в обидва боки. Треба знати, що саме шукаєш.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 235 Регистрация: 25.01.2025 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Питання 'що краще' не має універсальної відповіді. Все залежить від собаки: її віку, рівня активності, стану здоров'я. Вологий корм дійсно має перевагу, коли мова йде про гідратацію, легкість засвоєння, а також може бути корисним у випадках стоматологічних проблем чи відмови від їжі. Але я не рекомендую зупинятись лише на одному типі. Збалансоване поєднання сухого і вологого — часто найкраще рішення.
|
![]() |
|
![]()
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 228 Регистрация: 25.01.2025 Из: kiev Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Питання 'що краще' не має універсальної відповіді. Все залежить від собаки: її віку, рівня активності, стану здоров'я. Вологий корм дійсно має перевагу, коли мова йде про гідратацію, легкість засвоєння, а також може бути корисним у випадках стоматологічних проблем чи відмови від їжі. Але я не рекомендую зупинятись лише на одному типі. Збалансоване поєднання сухого і вологого — часто найкраще рішення. Ви підняли дуже актуальну тему — бо правильний вибір корму справді впливає на якість життя собаки. Багато хто вважає, що вологий корм — це просто делікатес або 'розкіш'. Насправді ж, якщо обрати хороший продукт, він може бути основою повноцінного раціону. Та щоб не витрачати гроші даремно і не експериментувати на улюбленцеві, я завжди раджу звертатися до спеціалізованих магазинів, де не просто продають корм, а й допомагають підібрати саме той, що підходить вашій тварині. Один із таких — SuperPets. Там зібрані якісні бренди, у складі яких справжнє м’ясо, натуральні інгредієнти, без штучних домішок, і при цьому вологість ідеальна для підтримки здоров’я. Я особисто замовляю там ]]>https://superpets.co.ua/volohyi-korm/]]> вологий корм для свого лабрадора з чутливим шлунком — і результати просто чудові: активність, блиск шерсті, ідеальний апетит. Консультанти SuperPets не просто щось радять — вони розпитують про вік, породу, особливості собаки, і дають дійсно доречні рекомендації. Якщо цінуєте якість — це місце точно вартує уваги. ![]() |
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 250 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 ![]() |
Дивіться, що краще смакує вашому улюбленцеві!
|
![]() |
|
![]()
|
|
![]() Группа: MAZDAвод Сообщений: 176 Регистрация: 07.07.2017 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 62 ![]() |
Ну звісно, треба й породу врахувати, і особливості здоров'я свого улюбленця, та обирати корм від кращих виробників. У Пуріна є сухі та вологі корми. Я для свого Померанського шпіца обирав за порадами з офіційного сайту ]]>https://www.purina.ua/find-a-pet/dog-breeds/pomeranian]]> . Там чітко описано, які харчові потреби має ця порода, на що звертати увагу при виборі корму та як підтримувати ідеальну вагу та активність собаки. Завдяки таким рекомендаціям мій песик активний, має блискучу шерсть та хороший апетит.
|
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 4th July 2025 - 14:02 |