Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Як накрутити підписників інстаграм?
Donatello
сообщение Вчера, 21:26
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Вітаю, форумчани! Чи має хтось реальний досвід із замовленням накрутки підписників в інстаграм? Мені важливо, щоб це були не просто «мертві душі», а активна аудиторія, яка б взаємодіяла з контентом. Можете порадити перевірені платформи чи компанії?
Go to the top of the page
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Haitaver
сообщение Вчера, 21:27
Сообщение #2

Мій досвід з накруткою був неоднозначним. Я замовляв лише «активних» підписників, але вони майже не взаємодіяли з моїм контентом. У кращому випадку це були просто акаунти, які підписалися і зникли. Органічний ріст був значно ефективнішим, хоча і зайняв більше часу.
Вставить ник Haitaver в ответ
+Quote Post
Donatello
сообщение Вчера, 21:27
Сообщение #3

Знайомий пробував накрутку, яка нібито гарантувала активних підписників. На практиці це виглядало так: кількість підписників зросла, але жодного коментаря чи лайка від них я не помітив. Навіть таргетована реклама приносить кращі результати, ніж накрутка.
Вставить ник Donatello в ответ
+Quote Post
Haitaver
сообщение Вчера, 21:28
Сообщение #4

Цитата(Donatello @ Dec 22 2024, 21:27 ) *
Знайомий пробував накрутку, яка нібито гарантувала активних підписників. На практиці це виглядало так: кількість підписників зросла, але жодного коментаря чи лайка від них я не помітив. Навіть таргетована реклама приносить кращі результати, ніж накрутка.

Я веду блог про подорожі, і для мене було дуже важливо мати активну аудиторію. smmboost порадив друг, і це було правильне рішення. Замовив накрутку підписників інстаграм ]]>https://smmboost.com.ua/instagram/]]> в цій компанії, і буквально через тиждень статистика змінилася: більше лайків, коментарів, люди почали ділитися моїми постами.
Це допомогло укласти першу серйозну співпрацю з брендом. Зараз уже не думаю, чи варто пробувати – однозначно варто!

Вставить ник Haitaver в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic