Хочу купити оптом косметику. Де це зробити? |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
Хочу купити оптом косметику. Де це зробити? |
Dec 3 2024, 20:47
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 51 Регистрация: 11.02.2024 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Власне цікавить таке питання, де можна було б купити косметику оптом? Не перший день цікавлюся питанням, але поки що його так і не вирішила. Як мені бути в цій ситуації?
|
|
|
Dec 3 2024, 21:27
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 89 Регистрация: 11.10.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Свого часу як і ви шукали, де можна купити косметику оптом ]]>promakeup-opt.com.ua]]>, а потім нам порадили звернутися в PRO Makeup. Вони, як ви бачите, працюють уже давно і репутація в них - чудова. Також вони мають відмінну репутацію, а вибір товару тут просто величезний, він якісний і за доступними цінами. З будь-яких питань тут завжди можна звернутися до фахівців для консультацій. А серед товару тут можна замовити: декоративну косметику, різні жіночі аксесуари, товари для догляду за волоссям, доглядову косметику для тіла. Думаю це те, що вам потрібно.
|
|
|
Dec 30 2024, 18:02
|
|
Группа: Новичок Сообщений: 12 Регистрация: 16.11.2024 Из: Львів Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Є компанії, які спеціалізуються саме на оптових продажах косметики. Вони можуть продавати продукцію як великими партіями, так і дрібними, залежно від ваших потреб. Це можуть бути як міжнародні, так і локальні постачальники
|
|
|
Dec 31 2024, 11:30
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 179 Регистрация: 24.02.2023 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 35 |
Я гуртом косметику не купую, але маю певний смак щодо вибору косметики. Обираю від Demax, ]]>тут]]> можна знайти все для домашнього догляду. Асортимент дуже різноманітний: від засобів для обличчя та тіла до професійної косметики. Кожен продукт ретельно підібраний, тому я завжди можу бути впевнена в якості. Ціни приємні, а обслуговування на високому рівні.
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 3rd January 2025 - 13:41 |