Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Хочу купити оптом косметику. Де це зробити?
polinalaxtanova2
сообщение Dec 3 2024, 20:47
Сообщение #1

Из: Киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Власне цікавить таке питання, де можна було б купити косметику оптом? Не перший день цікавлюся питанням, але поки що його так і не вирішила. Як мені бути в цій ситуації?
Go to the top of the page
Вставить ник polinalaxtanova2 в ответ
+Quote Post
Sergey1821
сообщение Dec 3 2024, 21:27
Сообщение #2

Свого часу як і ви шукали, де можна купити косметику оптом ]]>promakeup-opt.com.ua]]>, а потім нам порадили звернутися в PRO Makeup. Вони, як ви бачите, працюють уже давно і репутація в них - чудова. Також вони мають відмінну репутацію, а вибір товару тут просто величезний, він якісний і за доступними цінами. З будь-яких питань тут завжди можна звернутися до фахівців для консультацій. А серед товару тут можна замовити: декоративну косметику, різні жіночі аксесуари, товари для догляду за волоссям, доглядову косметику для тіла. Думаю це те, що вам потрібно.
Вставить ник Sergey1821 в ответ
+Quote Post
Kasandra
сообщение Dec 30 2024, 18:02
Сообщение #3

Из: Львів

Є компанії, які спеціалізуються саме на оптових продажах косметики. Вони можуть продавати продукцію як великими партіями, так і дрібними, залежно від ваших потреб. Це можуть бути як міжнародні, так і локальні постачальники
Вставить ник Kasandra в ответ
+Quote Post
Skansa
сообщение Dec 31 2024, 11:30
Сообщение #4

Я гуртом косметику не купую, але маю певний смак щодо вибору косметики. Обираю від Demax, ]]>тут]]> можна знайти все для домашнього догляду. Асортимент дуже різноманітний: від засобів для обличчя та тіла до професійної косметики. Кожен продукт ретельно підібраний, тому я завжди можу бути впевнена в якості. Ціни приємні, а обслуговування на високому рівні.
Вставить ник Skansa в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic