Омолодження шкіри обличчя |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
|
|
Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.
ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.
Омолодження шкіри обличчя |
Nov 10 2024, 20:05
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 310 Регистрация: 26.09.2020 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda CX-3 Имя: Евгений |
Дівчата, підкажіть, будь ласка, якісь засоби для омолодження шкіри обличчя, щоб реально побачити результат? Останнім часом помічаю перші зморшки і шкіра вже не така пружна, як раніше. Хочеться щось дієве, бо мас-маркет креми взагалі не справляються.
|
|
|
Nov 10 2024, 20:43
|
|
Группа: MAZDAвод Сообщений: 302 Регистрация: 12.06.2022 Из: Киев Спасибо сказали: 0 раз(а) Авто: Mazda 6 Имя: Саша |
Я теж довго шукала щось дієве, і зрозуміла, що найкраще працюють професійні сироватки. Справді класні можна знайти в інтернет-магазині Profistyle — там я купувала свої засоби для омолодження. Можна купити професійні сироватки для обличчя, які глибоко проникають у шкіру, зволожують її, і навіть допомагають боротися з дрібними зморшками. До речі, я завжди замовляю їх ]]>тут]]> , бо там оригінальна продукція і нормальна ціна, плюс доставляють швидко. Помітила, що після кількох тижнів шкіра стає більш пружною та виглядає свіжішою. Раджу спробувати!
|
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 2nd January 2025 - 23:19 |