Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела купли всякой всячины

Сюда помещаются объявления, не подпадающие под формат остальных разделов.
Максимум информации о предмете торга приветствуется.
Флуд вырезается без китайских предупреждений.

Для коммерческих объявлений предназначен раздел ]]>Реклама]]>

Сообщения, оставленные в данном разделе, в общее кол-во сообщений пользователя не считаются.

Reply to this topicStart new topic
> Чи варто робити МРТ колінного суглоба після травми?
fred344
сообщение Oct 13 2024, 19:48
Сообщение #1

Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Хотів би дізнатися вашу думку щодо МРТ колінного суглоба. Минулого тижня я отримав травму під час гри у футбол — почув клацання в коліні, і з того часу відчуваю біль, особливо при згинанні та розгинанні ноги. Спочатку думав, що це звичайне розтягнення, але біль не минає, а набряк поступово збільшується. Лікар сказав, що для точного діагнозу варто зробити МРТ, але я сумніваюсь. Чи дійсно це необхідно? Як я розумію, цей вид обстеження досить дорогий, і чи покаже він щось таке, що не видно на рентгені чи УЗД? Хотілося б почути від тих, хто вже робив МРТ колінного суглоба, чи воно дало точну картину проблеми? Можливо, хтось може порекомендувати клініку в Києві, де можна зробити це обстеження за адекватну ціну?
Go to the top of the page
Вставить ник fred344 в ответ
+Quote Post
grow3
сообщение Oct 13 2024, 20:55
Сообщение #2

Из: Львів

МРТ колінного суглоба — це дійсно один з найінформативніших методів діагностики для виявлення внутрішніх пошкоджень, таких як розриви зв'язок, пошкодження хрящів або менісків. Звичайні методи, такі як рентген чи УЗД, можуть не показати м'які тканини, а саме вони найчастіше страждають при спортивних травмах. Якщо шукаєте надійне місце для проходження МРТ в Києві, я б порадила клініку HBMedical. Ось посилання на їхній сайт, якщо вам потрібно більше інформації або щоб записатися: ]]>мрт колінного суглоба київ]]>. Не зволікайте з обстеженням, адже рання діагностика допоможе уникнути серйозних ускладнень і швидше повернутися до активного життя.
Вставить ник grow3 в ответ
+Quote Post
begum29222
сообщение Jan 1 2025, 08:00
Сообщение #3

Из: Киев

Я теж нещодавно замислювався про те, де найкраще зробити мрт спини хребта, і знайшов відмінне місце. Рекомендую тобі звернути увагу на цей центр ]]>https://www.meddiagnostica.com.ua/uk/diagnostics/mrt/]]> . Вони мають сучасне обладнання, що дуже важливо для точної діагностики. Плюс, фахівці там справді професіонали своєї справи – докладно пояснять результати та дадуть усі необхідні рекомендації. Сам проходив у них обстеження та залишився дуже задоволеним якістю обслуговування. Запис проходить швидко, і чекати довго не доводиться. Це особливо зручно, якщо маєш щільний графік.
Вставить ник begum29222 в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic