Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Этот раздел предназначен для неформального общения между посетителями форума, которое не годится для любого другого раздела. Просьба размещать юмористическую, деловую и "организационную" информацию в специальных подразделах.

ЗАПРЕЩЕНО:
1. Оставлять в разделе сообщения и файлы, содержащие оскорбительную, призывающую к насилию, разжигающую национальную рознь, и расовую вражду, а также любую другую информацию, которая противоречит морально-этическим нормам.
2. Использовать нецензурную лексику.

Reply to this topicStart new topic
> Одяг та взуття
бурят
сообщение Oct 9 2024, 16:15
Сообщение #1

Из: киев

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Мій старий спортивний одяг та взуття вже не в такому хорошому стані, тому вирішила купити новий. Де можна знайти гарні варіанти? Мене цікавлять знижки та акції на спортивний одяг.
Go to the top of the page
Вставить ник бурят в ответ
+Quote Post
шоколадка
сообщение Oct 10 2024, 13:42
Сообщение #2

Из: Киев

Спорт став невід'ємною частиною мого життя, тому я постійно оновлюю свій спортивний гардероб. Нещодавно я зазирнула на сайт adidas ]]>https://www.adidas.ua]]> у пошуках нових комплектів. Не можу не відзначити, як зручно шукати одяг за категоріями. Я вибрала комфортний спортивний костюм та якісні кросівки. Процес замовлення був простим і швидким. Я також оцінила можливість повернення, якщо щось не підійде. Невдовзі я отримала своє замовлення, і тепер готова покоряти нові вершини у спорті!
Вставить ник шоколадка в ответ
+Quote Post
levitskiy
сообщение Nov 15 2024, 16:27
Сообщение #3

Мені треба дітям одяг купити. Що порадите?
Вставить ник levitskiy в ответ
+Quote Post
Никанорыч
сообщение Nov 15 2024, 16:28
Сообщение #4

О, у нас теж була проблема з вибором дитячого одягу ]]>https://yarko.ua/]]> поки не знайшли магазин від бренду YARKO. Це місце, де якість справді відповідає ціні. Весь одяг виглядає сучасно, дуже стильний, але при цьому практичний. Наприклад, у нас від них є кілька комплектів для садочка – зручні, не сковують рухів, легко перуться і швидко сохнуть. Однозначно рекомендую, це той магазин, де турбуються про комфорт дітей!
Вставить ник Никанорыч в ответ
+Quote Post
Kasandra
сообщение Nov 16 2024, 19:11
Сообщение #5

Из: Львів

Якщо ви плануєте оновити спортивний одяг та взуття, є кілька місць, де можна знайти стильні та якісні варіанти зі знижками та акціями.
Вставить ник Kasandra в ответ
+Quote Post
Вадим Силин
сообщение Nov 25 2024, 09:11
Сообщение #6

Из: Хмельницкий

Спасибо сказали: 1 раз(а)

Цитата(Kasandra @ Nov 16 2024, 19:11 ) *
Якщо ви плануєте оновити спортивний одяг та взуття, є кілька місць, де можна знайти стильні та якісні варіанти зі знижками та акціями.

Правильно ви усе зараз написали! Саме на знижки та розпродажі я особисто завжди і орієнтуюсь, бо тоді речі можна собі купувати дуже вигідно та точно не переплачувати. Зараз ось переглядаю куртки чоловічі ]]>https://braggart.ua/ua/kurtki-cholovichi/]]> . Хочу собі підібрати універсальний варіант, який би і під спортивний костюм гарно пасував, і під джинси
Вставить ник Вадим Силин в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic