Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Данный раздел предназначен для обратной связи с посетителями форума и сайта - высказывайте Ваши предложения и жалобы.
Название темы должно кратко описывать суть ее содержания.
Флуд и оффтоп запрещены!

Reply to this topicStart new topic
> Олександр Орловський відгуки на курс
OlehYermakov
сообщение Aug 1 2024, 12:43
Сообщение #1

Из: Kyiv

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Пройшов курс з криптовалют у ФФА і залишився дуже задоволений. Весь матеріал подається просто і зрозуміло, що дуже важливо для новачків. Ментори мають великий досвід і завжди готові поділитися своїми знаннями. Були деякі технічні проблеми, але вони не сильно вплинули на загальне враження. Після курсу я почав активно торгувати і вже за кілька місяців заробив свої перші $500.
Go to the top of the page
Вставить ник OlehYermakov в ответ
+Quote Post
VanyaPistoletov
сообщение Dec 20 2024, 11:52
Сообщение #2

Из: Киев

Цитата(OlehYermakov @ Aug 1 2024, 12:43 ) *
Пройшов курс з криптовалют у ФФА і залишився дуже задоволений. Весь матеріал подається просто і зрозуміло, що дуже важливо для новачків. Ментори мають великий досвід і завжди готові поділитися своїми знаннями. Були деякі технічні проблеми, але вони не сильно вплинули на загальне враження. Після курсу я почав активно торгувати і вже за кілька місяців заробив свої перші $500.

задания на практике — это просто супер 👍 Обычно в курсах всё ограничивается теорией, а здесь ты реально пробуешь свои силы. Это помогло мне сразу закрепить материал и не бояться делать первые шаги на бирже 💹Отличный подход к обучению
Вставить ник VanyaPistoletov в ответ
+Quote Post
SashaTkach
сообщение Jan 22 2025, 12:09
Сообщение #3

Цитата(VanyaPistoletov @ Dec 20 2024, 11:52 ) *
задания на практике — это просто супер 👍 Обычно в курсах всё ограничивается теорией, а здесь ты реально пробуешь свои силы. Это помогло мне сразу закрепить материал и не бояться делать первые шаги на бирже 💹Отличный подход к обучению

Чесно кажучи, я довго вагався, чи варто проходити цей курс, але тепер розумію, що це було правильне рішення. Матеріали чітко структуровані, Олександр пояснює все послідовно. Особливо сподобалося, що можна звертатися за порадами у спільноті. Єдине, чого хотілося б — трохи більше прикладів із реальних кейсів, а так все гуд
Вставить ник SashaTkach в ответ
+Quote Post
VasyaTimchyk
сообщение Jan 22 2025, 14:34
Сообщение #4

Цитата(SashaTkach @ Jan 22 2025, 12:09 ) *
Чесно кажучи, я довго вагався, чи варто проходити цей курс, але тепер розумію, що це було правильне рішення. Матеріали чітко структуровані, Олександр пояснює все послідовно. Особливо сподобалося, що можна звертатися за порадами у спільноті. Єдине, чого хотілося б — трохи більше прикладів із реальних кейсів, а так все гуд

хороший курс для тих, хто хоче розпочати свій шлях у криптовалюті. Олександр ділиться не тільки теорією, а й своїм досвідом. Завдяки цьому я зрозумів, як уникнути помилок, які часто роблять новачки. Одного разу виникла проблема з доступом до уроків, але підтримка швидко все вирішила.
Вставить ник VasyaTimchyk в ответ
+Quote Post
user3235
сообщение Jan 23 2025, 12:19
Сообщение #5

Из: New York

Курсы Орловского стали для меня настоящим открытием. Раньше боялся начинать, думал, что это слишком сложно. Теперь я уверенно покупаю и продаю крипту. Правда, с первого раза не понял, как выполнять одно из домашних заданий, но на консультации мне все разъяснили.
Вставить ник user3235 в ответ
+Quote Post
kolya_368
сообщение Feb 5 2025, 12:38
Сообщение #6

Саша Орловський пояснює все дуже доступно, навіть для новачків. Були невеличкі проблеми з доступом до уроків, але техпідтримка завжди на зв’язку. Тепер я шарю в крипті, та можу робити свої перші зважені кроки)
Вставить ник kolya_368 в ответ
+Quote Post
sanyakedr1
сообщение Feb 10 2025, 20:41
Сообщение #7

Цитата(kolya_368 @ Feb 5 2025, 12:38 ) *
Саша Орловський пояснює все дуже доступно, навіть для новачків. Були невеличкі проблеми з доступом до уроків, але техпідтримка завжди на зв’язку. Тепер я шарю в крипті, та можу робити свої перші зважені кроки)

Слухайте, ці курси просто знахідка. До цього намагався щось сам читати, дивитися відоси, але вся інфа якась важка, нічого не зрозуміло. А тут усе чітко по полицях розкладено. Саша - красень, пояснює доступно, можна хоч вночі переглядати. Реально крутезний бонус - домашки, де ти відразу пробуєш все руками, а не просто теорію слухаєш. Була складність з одним завданням, але куратор усе пояснив. Тепер я не просто знаю, що таке крипта, а й реально відчуваю, що можу на цьому заробляти!
Вставить ник sanyakedr1 в ответ
+Quote Post
MykolaNikola
сообщение Feb 11 2025, 14:02
Сообщение #8

Цитата(sanyakedr1 @ Feb 10 2025, 20:41 ) *
Слухайте, ці курси просто знахідка. До цього намагався щось сам читати, дивитися відоси, але вся інфа якась важка, нічого не зрозуміло. А тут усе чітко по полицях розкладено. Саша - красень, пояснює доступно, можна хоч вночі переглядати. Реально крутезний бонус - домашки, де ти відразу пробуєш все руками, а не просто теорію слухаєш. Була складність з одним завданням, але куратор усе пояснив. Тепер я не просто знаю, що таке крипта, а й реально відчуваю, що можу на цьому заробляти!

Лектор пояснює все простою мовою, і завдяки цьому я більше не боюся робити перші інвестиції
Вставить ник MykolaNikola в ответ
+Quote Post
IgorMiroha
сообщение Feb 13 2025, 15:30
Сообщение #9

Цитата(OlehYermakov @ Aug 1 2024, 12:43 ) *

Саша Орловський найкращий🙌 Його курси з крипти реально допомогли розібратися. Все просто і по справі. 👍
Вставить ник IgorMiroha в ответ
+Quote Post
NikaTarasenko
сообщение Feb 17 2025, 16:01
Сообщение #10

Моя история началась с того, что я потеряла работу и решила попробовать что-то новое. Подруга посоветовала курсы по крипте от FFA Academy, и я решила рискнуть. И знаете, это было лучшее решение. Теперь я не только разобралась в теме, но и начала зарабатывать. Особенно понравились уроки про стейкинг 🪙 — это отличный способ пассивного дохода. Были, конечно, моменты, когда я не могла понять какие-то темы, но поддержка всегда помогала. Спасибо за такие полезные знания!
Вставить ник NikaTarasenko в ответ
+Quote Post
VeraKarpenko
сообщение Feb 19 2025, 16:40
Сообщение #11

Из: Vinnica

Я всегда боялась инвестировать, потому что не понимала, как это работает. Но после курсов Александра Орловского всё изменилось. Материал подаётся очень структурированно, с примерами и без лишней воды
Вставить ник VeraKarpenko в ответ
+Quote Post
user7787
сообщение Jun 18 2025, 10:49
Сообщение #12

Из: Kyiv

Я довго вагалась чи йти на курс, бо крипта завжди здавалась чимось складним і не для мене. Але подруга переконала спробувати FFA Crypto. І чесно, це було одним із кращих рішень останнього часу.
Матеріал подають доступно, навіть коли зачіпають складні штуки типу ICO чи DeFi. Дуже допомагала менторка Анастасія, вона відповідала на мої купу питань без нервів 😅. Було важко з першими домашками — не розуміла де шукати токени, як читати сайти. Але крок за кроком увійшла в процес.
Ще дуже сподобався діскррд-чат, я там реально почала знайомитися з іншими дівчатами, які теж вчаться. Плюс — вся ця система дає не просто теорію, а й впевненість, що можеш пробувати самостійно інвестувати.
Вставить ник user7787 в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic