Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

> Правила раздела

Здесь ведется обсуждение юридических вопросов, связанных как с покупкой, эксплуатацией и продажей автомобиля, так и с общением с нашими доблестными госорганами.
Название темы должно кратко описывать ее содержание.
Флуд и оффтоп запрещены!

Reply to this topicStart new topic
> Новини
Artem38
сообщение Aug 9 2023, 18:02
Сообщение #1

Из: Kiev

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Привіт! Сайт Знай.UA ]]>https://znaj.ua/]]> вражає своєю актуальністю та оперативністю у поданні новин. Я неодноразово переконувався, що вони першими дізнаються про найважливіші події і оперативно діляться цією інформацією зі своїми читачами. Також мені подобається, як вони обирають матеріали для публікації - цікаві та різноманітні теми завжди привертають увагу.
Go to the top of the page
Вставить ник Artem38 в ответ
+Quote Post
ЗоркийГлаз
сообщение Вчера, 14:51
Сообщение #2

Из: ЗоркийГлаз

Спасибо сказали: 0 раз(а)

Якщо спілкуватися з приводу новин, то ця розмова може розтягнутися на дуже довгий проміжок часу, та це не дуже страшно. Як на мене, то головним критерієм новинного порталу має бути його якість та швидкість у публікації новин. Саме тому, я вже досить давно користуюся banks.com.ua, бо тільки вони можуть надати таке різномаїття тем та сфер діяльності. Нещодавно прочитав дуже цікаву статтю про приватизація готелю Україна ]]>https://banks.com.ua/pryvatyzatsiia-hoteliu...ntratsiiu-3368/]]>, підприємець Максим Кріппа отримав від Антимонопольного комітету дозвіл на концентрацію, що викликало справжнє захоплення в сфері нерухомості. Та і взагалі, якщо казати про їх роботу, а також про ті тематики, котрі вони висвітлюють, то це не порівняти ні з чим, це абсолютно унікальний новинний портал, їх якість зачаровує.
Go to the top of the page
Вставить ник ЗоркийГлаз в ответ
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic